با روحیه دادن و ضایعات غذایی صفر، این پیش غذای کرن بری را به شما تقدیم می کنم که از باقی مانده سس کرن بری تعطیلات استفاده می کند. هنگامی که کرن بری پخته شده خود را تهیه کردید، می توانید این پیش غذا را درست کنید تا در طول تعطیلات در طول یک ساعت کوکتل یا یک اقلام قابلمه، با دوستانتان از آن لذت ببرید.

زغال اخته حاوی فیتونوترینت ها (مواد مغذی دارای فواید سلامت)، ویتامین های آنتی اکسیدانی C و E و فیبر است. تقریباً همیشه مقداری سس کرن بری باقی مانده است، بنابراین این دستور العمل برای استفاده از مقدار کمی سس کرن بری عالی است.

سس کرنبری

تهیه سس کرن بری بسیار آسان است و درست کردن خودتان بسیار ارزان است (یک کیسه کرن بری معمولا کمتر از ۲ دلار قیمت دارد). من ترجیح می دهم به جای آب از شکر و آب پرتقال کمتر استفاده کنم. سس تارت یک همراه عالی برای پنیر و مرغ است و یک ساندویچ خوشمزه یا تاپر فرانسوی نیز درست می کند.

  1. توت ها را بشویید.
  2. حدود ۱/۳ فنجان شکر و ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. وقتی شکر حل شد، توت ها را به قابلمه اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید تا کرن بری ها شکافته شوند و هر از گاهی هم بزنید.

این لقمه های شیرینی کوچک کرنبری بسیار ساده و خوشمزه هستند!
من با پنیر بزی ساده و بدون آجیل درست کردم. همچنین می توانید به جای پنیر بزی از تکه های کوچک بری استفاده کنید و گردو یا گردوی خرد شده را اضافه کنید.

چاپ

نیش پنیر بز زغال اخته صفر ضایعات

این پیش غذا های ساده راهی عالی برای استفاده از سس یا مربای زغال اخته باقی مانده هستند. همچنین می توانید از تکه های کوچک پنیر که ممکن است در طول تعطیلات باقی مانده استفاده کنید.

نویسنده Rosanne Rust MS RDN، www.rustnutrition.com

عناصر

  • ۱ ورق شیرینی پف دار منجمد یا یک لوله از ورقه های خمیر هلالی
  • ۳ اونس پنیر پنیر بز، بری یا چدار سفید تیز
  • ۱/۲ فنجان سس زغال اخته یا مربای میوه باقی مانده
  • ۱/۲ تست دارچین آسیاب شده
  • ۳ قاشق غذاخوری اجیل خرد شده اختیاری، گردو یا گردو

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید و قالب نچسب مافین را بردارید.

  • ورق شیرینی را به ۲۵ مربع برش دهید. (اگر از ورقه های شیرینی لوله ای استفاده می کنید، خمیر هلالی را به شکل مستطیل باز کنید تا درزها به هم فشرده شوند سپس به ۲۴ مربع کوچک برش دهید).

  • به آرامی هر مربع را داخل فنجان های قالب مافین فشار دهید و فقط به آرامی فشار دهید تا یک فنجان کوچک درست شود (گوشه های مربع بیرون بیاید). از مربع باقی مانده برای پر کردن جایی که لازم است استفاده کنید.

  • حدود ۱ قاشق چایخوری سس کرن بری را در هر یک از فنجان های خمیر بریزید، سپس یک قاشق چای خوری پنیر بز را روی آن قرار دهید.

  • هر فنجان را با دارچین آسیاب شده و اسپند خرد شده اختیاری بپاشید.

  • حدود ۱۵-۲۰ دقیقه تا زمانی که شیرینی کمی قهوه ای شود بپزید. لذت بردن!

یادداشت

اینها خوب یخ می زنند. فقط در فر یا توستر تنظیم شده با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۵ تا ۸ دقیقه گرم کنید.