نکات حرفه ای در مورد انتخاب بهترین مطلق – کریستن روزنبلوم، دکترا، RDN


من از باغ های سیب و گلابی و تاکستان های وحشی در شمال اورگان به عنوان بخشی از بازدید کردم اتحاد برای غذا و کشاورزی تور اطلاعاتی من آنچه را که در مورد شیوه های کشاورزی سنتی در مقابل کشاورزی ارگانیک یاد گرفتم در پست قبلی به اشتراک گذاشتم (اینجا کلیک کنید برای این موقعیت). امروز، من نکات حرفه ای را از کارشناسان در مورد نحوه چیدن، ذخیره و لذت بردن از میوه های پاییزی، سیب و گلابی مورد علاقه همه به اشتراک خواهم گذاشت. (من اطلاعات بسیار خوبی در مورد زغال اخته نیز جمع آوری کرده ام، اما این پست را برای فصل زغال اخته ذخیره می کنم!)

سیب عسلی در شمال غربی اورگان

اول، سیب. به گفته کیت تینان، معاون ارشد رئیس جمهور شورای باغبانی شمال غربو ۶۹ درصد از سیب های کشت شده در ایالات متحده در شمال غربی اقیانوس آرام (واشنگتن، اورگان و آیداهو) رشد می کنند. این پرورش دهندگان ۷۶ درصد از بازار ایالات متحده را تامین می کنند – به این معنی که نسبت بیشتری از سیب های این منطقه در مقایسه با فرآوری شده از سایر نقاط کشور به بازار می رود.

سیب یکی از قدیمی ترین انواع میوه های موجود است. یونانیان و رومیان باستان از آن لذت می بردند، سیب به عنوان پر مصرف ترین میوه تاریخچه ای طولانی دارد. و این عبارت، “یک روز سیب، دکتر را دور نگه می دارد” هنوز در فرهنگ ما وجود دارد. من قول نمی دهم که اگر روزی یک سیب بخورید هرگز نیازی به مراجعه به پزشک نخواهید داشت، اما می توانم به شما قول بدهم که سیب به تغذیه خوب کمک می کند. یک سیب متوسط ​​حاوی حدود ۱۰۰ کالری و حاوی پکتین است، نوعی فیبر که می تواند به کاهش سطح قند خون و سطح کلسترول کمک کند. سیب همچنین حاوی یک ترکیب آنتی اکسیدانی و ضد التهابی به نام کورستین است که به مزایای سلامتی سیب کمک می کند. حتما پوست آن را بخورید زیرا بسیاری از مواد مغذی سالم در پوست آن وجود دارد. (و مانند تمام محصولات تازه، سیب ها را قبل از خوردن بشویید.)

انواع مختلفی از سیب وجود دارد و من فکر می کنم شما مورد علاقه خود را دارید. تریسی گروندن، معاون ارتباطات برای شتر این نمودار مفید را ارائه دهید که انواع مختلف سیب و کاربرد آنها را نشان می دهد. به گفته گروندین، “۵ سیب برتر تولید شده در سال ۲۰۲۱ در ایالات متحده شامل Gala، Red Delicious، Honeycrisp، Fuji و Granny Smith است.”

Tainan می افزاید که “برداشت سیب ایالات متحده معمولاً بسته به سال از ژوئیه/آگوست تا اکتبر/نوامبر ادامه دارد. در حالی که تقریباً ۴۰ درصد از محصول سیب تا دسامبر فروخته می شود، ۶۰ درصد باقی مانده طی هشت ماه آینده فروخته می شود.” این بدان معناست که برخی از سیب ها باید در سردخانه نگهداری شوند تا تازگی خود را حفظ کنند. “سیب‌ها را بلافاصله پس از برداشت در سردخانه (در اصل یک اتاق سرد غول‌پیکر) قرار دهید تا روند رسیدگی کند شود و سیب‌ها برای مدت طولانی‌تری تازه بمانند. برخی از سیب ها در یک اتمسفر کنترل شده (CA) ذخیره می شوند، جایی که علاوه بر دمای سرد، سطح اکسیژن کاهش می یابد و سایر شرایط آب و هوایی (مانند سطوح رطوبت، نیتروژن و دی اکسید کربن) کنترل می شوند. سیب ها درست مثل ما نفس می کشند و این شرایط «تنفس» سیب را کند می کند و سیب را می خواباند. این امر به طور قابل توجهی روند رسیدن را کند می کند به طوری که سیب های تازه می توانند در طول سال به مصرف کنندگان تحویل داده شوند. تاینان توضیح می‌دهد که همه سیب‌ها برای ذخیره‌سازی CA مناسب نیستند (این بستگی به تنوع و شرایط رشد/برداشت دارد)، بنابراین بسته‌بندی‌کنندگان به دقت کیفیت سیب‌هایی را که در اوایل فصل فروخته می‌شوند در مقایسه با آنچه برای فروش اواخر فصل نگهداری می‌شوند، در نظر می‌گیرند.» فواید تغذیه ای میوه

هنگام انتخاب سیب برای خوردن (بر خلاف پخت و پز یا پخت)، به دنبال میوه ای سفت و بدون کبودی یا لکه های واضح باشید. رنگ همیشه شاخص خوبی برای کیفیت سیب نیست، اما به دنبال سایه های قرمز، صورتی یا نارنجی باشید. تنها چیزی که در گشت و گذار در باغ توجه کردم، نوارهای بازتابنده (آن را در عکس ببینید) بود که بین ردیف های سیب قرار گرفته بود. این نوارها به بهبود رنگ قرمز میوه مانند آفتاب سوختگی سیب کمک می کنند. این طعم را تحت تأثیر قرار نمی دهد، اما رنگ قرمز مایل به صورتی را که مصرف کنندگان ترجیح می دهند به آن می دهد.

نوارهای بازتابنده بین ردیف های سیب

گلابی چطور? در ذهن من گلابی است زیرا علاوه بر بازدید از باغ های گلابی در اورگان، در سفر اخیرم به توسکانی یاد گرفتم که گلابی آب خوری در سس شراب درست کنم. پر از پنیر بز، شکلات و پسته، جزو بهترین دسرهایی است که تا به حال خورده ام!

گلابی آب پز من را خلق کن!

تفاوت گلابی با سیب از نظر طعم و ظاهر بیشتر است. گلابی را باید از درخت نابالغ چید. اگر روی درخت بماند تا کاملا برسد، طعم ملایم یا شنی دارد. بهترین راه برای رسیدن گلابی در دمای اتاق است یا اگر می‌خواهید فرآیند رسیدن را تسریع کنید، می‌توانید آن را به تنهایی یا همراه با موز در کیسه کاغذی قرار دهید. این میوه گازی به نام اتیلن تولید می کند که فرآیند رسیدن را تسریع می کند. هنوز مطمئن نیستید که آیا آنها برای خوردن آماده هستند یا خیر؟ USAP ظاهر می شود این توصیه مفید را ارائه می دهد، “گردن را بررسی کنید.” انگشت شست خود را نزدیک گردن گلابی یا ساقه گلابی قرار دهید و به آرامی فشار دهید. اگر کمی تولید کنند، رسیده و آماده مصرف هستند. وقتی گلابی ها رسید، می توانید آن ها را در یخچال بگذارید تا رسیدن آن ها کندتر شود و ماندگاری بیشتری داشته باشند.

شما با گلابی های بارتلت، بوسکه و آنژو آشنایی دارید، اما آیا می دانستید که ۱۰ نوع گلابی وجود دارد؟ اکتبر اوج فصل گلابی است، بنابراین زمان مناسبی برای لذت بردن از آن است. یک گلابی متوسط ​​حاوی حدود ۱۰۰ کالری (شبیه به یک سیب متوسط) است، اما حاوی دو برابر فیبر رژیمی با ۶ گرم است که آن را به منبعی عالی از مواد مغذی تبدیل می کند که در رژیم غذایی اکثر آمریکایی ها فاقد منابع است. در حالی که گلابی تازه عالی است، گلابی های کنسرو شده را فراموش نکنید. وقتی در آبمیوه جوشانده و کنسرو شوند، افزودنی عالی به سالاد یا ساندویچ می شوند. دستور العمل های کنسرو گلابی شمال غربی اقیانوس آرام را در اینجا بررسی کنید این لینک.

گلابی تازه از باغ

فکر کنم وقت یک میان وعده است… یک سیب لانه زنبوری تازه یا یک گلابی بارتلت آماده خوردن است!

کریس روزنبلوم او یک متخصص تغذیه و استاد بازنشسته در دانشگاه ایالتی جورجیا است. او یکی از نویسندگان است غذا و تناسب اندام بعد از ۵۰. و او دوست داشت وبلاگ خود را با نام Fit to Eat دنبال کند اینجا کلیک کنید.