محبوب ترین فست فود دنیا با شما چه می کند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان



به گزارش خبرگزاری مهر، گلبن سهراب با اشاره به اینکه یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس است، گفت: برای تهیه سوسیس و کالباس نیتریت سدیم به گوشت قرمز اضافه می شود که باعث تثبیت رنگ قرمز گوشت، بهبود طعم و مزه آن می شود. فعالیت باکتری ها را کاهش می دهد..

وی افزود: نیتریت در بدن به نیتروزامین تبدیل می شود که در تحقیقات سرطان زا بودن آن مشخص شده است.

دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به افزودن چربی بیشتری به گوشت مصرفی در تهیه سوسیس و کالباس، تاکید کرد: چربی های اشباع شده خطر بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهند و چربی های ترانس نیز خطر بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهند. همه انواع سرطان را افزایش می دهد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه سدیم موجود در گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به فشار خون و سرطان معده را افزایش می دهد، گفت: البته این مشکلات و مضرات به سوسیس و کالباس ختم نمی شود، بلکه بحث پنیر پیتزا که یک چهارم وزن است. چربی اشباع شده است. ترکیب نیز مورد بحث قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با مصرف پیتزا; مقدار زیادی نیتریت، چربی های اشباع و ترانس، سدیم و کالری وارد بدن ما می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه هر برش پیتزا بسته به اندازه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلو کالری انرژی دارد، افزود: پیتزا معمولا به تنهایی مصرف نمی شود و معمولا افراد پیتزا را با نوشابه می خورند. یک قوطی ۳۰۰ میلی لیتری ۱۴۰ کیلو کالری دارد.