لذت بردن از غذاهای ممنوعه برای بسیاری از آمریکایی ها – کریستن روزنبلوم، دکتری، RDN


بعد از ۱۰ روز در ایتالیا، فکر می کنم غیرممکن است که یک غذای بد بخورید! این ۵ من بودy سفر به ایتالیا و در هر سفر از موارد زیر لذت می بردم … تقریباً هر روز.

کاپوچینوی صبحگاهی من

کاپوچینو با شیر کامل

نان سفید روستایی

نان توسکانی

پیتزا

آنتی پاستو با سالامی، پروشوتو و پاته

ماکارونی تهیه شده از آرد سفید

پنیر شیر کامل

شراب قرمز

برای بسیاری از آمریکایی ها، این غذاها در حال حاضر ممنوع هستند ایتالیایی‌ها یکی از پایین‌ترین نرخ‌های چاقی را در میان کشورهای اروپایی دارند در حالی که از غذاهایی لذت می‌برند که بسیاری از آمریکایی‌ها آن را «بد» می‌دانند. ایتالیایی ها می توانند در مورد نحوه لذت بردن از غذاها چیزهای زیادی به ما بیاموزند.

اگر هرگز به ایتالیا نرفته اید و فکر می کنید غذاهای ایتالیایی همان چیزی است که در رستوران های ایتالیایی الهام گرفته از آمریکا (مانند باغ زیتون) سرو می شود، دوباره فکر کنید. بدون پیتزا برای دوستداران گوشت یا سالاد و نان نامحدود در رستوران های ایتالیایی. و با وجود اینکه ما در دو منطقه مختلف بودیم، جایی که غذاها متفاوت است، غذاهای فست فود یا خیابانی بسیار کمی دیدیم.

اوستیا آنتیکا

ایتالیا تاریخچه طولانی در جشن گرفتن غذا دارد. فقط به این نقاشی دیواری از یک میخانه قدیمی نگاه کنید که پیشنهادات آن … غذا، نوشیدنی و موسیقی را تبلیغ می کند. این میخانه در Ostia Antica یافت می شود که به عنوان اولین مستعمره در رم توصیف می شود و در سال ۴ تاسیس شد.y قرن قبل از میلاد برای علاقه مندان به تاریخ، وقتی در رم هستید، از قطار سریع السیر به اوستیا استفاده کنید. مدفون در گل و لای این سایت را حفظ می کند و پس از حفاری، نگاهی اجمالی به گذشته در زمان به بازدیدکنندگان می دهد. کف غرفه های بازار ترجیحاً کف کاشی معرق بود… تصاویر بازرگانان را نشان می داد. سبد برای غلات، دلفین برای ماهی و هر چیزی که به دریا مربوط می شود … نمودار اصلی!

هزاران سال به سرعت به جلو و ایتالیایی ها هنوز از غذاهای ساده در فصل لذت می برند. من و شوهرم در کنار دوستانمان در توسکانی درس آشپزی را گذراندیم و متوجه استفاده آزادانه از گیاهان تازه که ساعاتی قبل از باغچه آشپزخانه چیده شده بود، شدیم. ریحان، رزماری، آویشن و پونه کوهی در طول دوره پخت برای عطر و طعم دادن به غذاها بدون نیاز به نمک استفاده می شد.

مواد فصلی فراوان است، اما از گوجه فرنگی های کنسرو شده یا خرد شده زمانی که تازه نیستند استفاده می شود. من تمایل دارم به سس های ماکارونی رنده شده تکیه کنم، اما به تهیه سس ماکارونی یا پیتزای خودم با تفت دادن سیر در روغن زیتون و افزودن یک قوطی گوجه فرنگی پوست گرفته روی آورده ام. هنگامی که گوجه فرنگی ها پخته شدند، نتیجه یک سس خوشمزه بدون شکر و نمک سس مارینارا تهیه شده تجاری است. (برای اطلاعات بیشتر در مورد فواید سلامتی کنسرو گوجه فرنگی، لطفاً به: اینجا کلیک کنید.و اگرچه ماکارونی یک غذای اصلی در توسکانی است، اما بخش های آن معقول تر از آنچه ما در ایالات متحده می خوریم است.

پاستا پر شده با آرد سوخاری

صحبت از روغن زیتون شد، منتظر پست دیگری در مورد انتخاب یک روغن زیتون خوب باشید. (هشدار اسپویلر: می‌دانستم از روغن زیتون بد استفاده می‌کنم، اما اکنون می‌دانم به دنبال چه چیزی باشم و چه چیزی را نخرم!)

نان توسکانی وقتی تازه است خوشمزه است، اما از آنجایی که حاوی مواد نگهدارنده (و اغلب بدون نمک) است، برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی از آن به روش های مختلفی استفاده می شود. یک سوپ نان توسکانی ساده و خوشمزه داشتیم و از نان کهنه تهیه شده بود که در بسیاری از غذاها استفاده می شد. در این غذای ماکارونی، رویه ای از پودر سوخاری کهنه شده برشته می شود تا کمی بافت و ترد به ظرف بدهد.

پیتزا هم یاد گرفتیم! راز این کار این است که از مایه مرغوب استفاده کنید، بگذارید چند ساعت (یا یک شبه) پف کند و از فر داغ و داغ استفاده کنید. از آنجایی که اکثر اجاق‌های خانگی به دمای کافی بالا نمی‌رسند و بسیاری از ما نمی‌خواهیم فر پیتزا در حیاط خلوت خود بسازیم، پختن پیتزا را روی اجاق گاز خود امتحان کرده‌ایم. نتیجه یک پوسته شگفت انگیز و ترد بود. همچنین یاد گرفتیم که برای درست کردن پوسته خیس از سس زیاد استفاده می کنیم. بنابراین، کمی سس اضافه کنید، از موزارلای شیر کامل استفاده کنید و به راحتی روی رویه قرار دهید. آمریکایی ها پیتزا پپرونی را ترجیح می دهند، اما در ایتالیا، Peperone به معنای “فلفل” است، انواع سبز و قرمز سبزیجات. چیزی که ما پپرونی می نامیم سالامی خشک و تند است و نه تاپینگ مورد علاقه ایتالیایی ها. آنها سس گوجه فرنگی ساده، موزارلای تازه، برگ های ریحان تازه و پیتزای کلاسیک مارگریتا را ترجیح می دهند.

پیتزا درست کن و پیتزا بخور!

شاید بزرگترین تفاوت لذت بردن از غذا بود. وعده های غذایی مناسبی هستند که قرار است با خانواده و دوستان به اشتراک گذاشته شوند. در پس زمینه تلویزیون خبری نیست و بچه ها پشت میز مشغول بازی با گوشی خود هستند! هر غذا اغلب با شراب خوب مزه می شود و عجله نمی شود. خوردن یک رویداد است، نه مسابقه ای تا پایان.

از وعده های غذایی با غذای خوب و دوستان لذت ببرید

ایتالیایی ها زیاد پیاده روی می کنند! شهرهای تپه ای توسکانی واقعاً روی تپه های شیب دار قرار دارند، بنابراین مردم محلی با پیاده روی ورزش زیادی می کنند. ما از کورتونا بودیم زیر آفتاب داغ شهرت، و شهر فقط یک خیابان مسطح دارد! بنابراین، اگر به ایتالیا می‌روید، حتماً کفش‌های پیاده‌روی خوب و محکم بپوشید، غذاهای ساده و تازه را امتحان کنید و وعده‌های غذایی خود را با همسفر خود به اشتراک بگذارید.

خیابان های تپه کورتونا

کریس روزنبلوم او یک متخصص تغذیه و استاد بازنشسته در دانشگاه ایالتی جورجیا است. او یکی از نویسندگان است غذا و تناسب اندام بعد از ۵۰ وبلاگ او را در مورد همه چیز در مورد پیری مطلوب دنبال کنید اینجا کلیک کنید.