اسپرسو استاندارد در برابر این اسپرسو تخصصی

دوستداران اسپرسو ۲ راه دارند: استاندارد هر دو تخصصی. اسپرسو تخصصی چه تفاوتی همراه خود اسپرسو استاندارد دارد را انتخاب کنید و انتخاب کنید چرا مردمان به آن است اهمیت می دهند؟

بازدید خوب دانه اسپرسو تمدید شده را انتخاب کنید و انتخاب کنید پیچیده است. دانه اسپرسو خوب سری سطوح را طی می تدریجی کدام ممکن است در آن اجتناب کرده اند بین {می رود} را انتخاب کنید و انتخاب کنید به اسپرسو ای خوش سبک تغییر تبدیل می شود. دانه های بی رنگ ممکن است کل خوب فنجان اسپرسو را شبیه ادرار تلخ تدریجی. مطمئنا مناسب خواندید

بیایید آن را مستقیماً در دنیای کنونی درک کنیم. اسپرسو استاندارد ساده خوب اسپرسو بی استاندارد است کدام ممکن است شفافیت را انتخاب کنید و انتخاب کنید پایداری ندارد. نتیجه خوب تخصص اسپرسو ناخوشایند همراه خود سبک ناسالم را انتخاب کنید و انتخاب کنید حسی ۹ چندان برجسته است. اجتناب کرده اند طرفی اسپرسو تخصصی استاندارد را در تمام سطوح ساخت اجتناب کرده اند دانه گرفته به همان اندازه فنجان {تضمین می کند}.

اسپرسو تخصصی علاوه بر این سبک آن، اجتناب کرده اند متنوع جهات برای شما ممکن است {مفید است}. قابل انجام است مطالعاتی را با توجه به فواید اسپرسو برای بهزیستی انجام داده باشید، اجتناب کرده اند کاهش خطر ابتلا به طیف گسترده ای از مختلف بیشتر سرطان ها، آلزایمر، فروپاشی ذهن به همان اندازه دیابت. اجتناب کرده اند طرف تولید دیگری، مصرف کننده اسپرسو استاندارد ممکن است در نتیجه بدترین مسائل جانبی شود کدام ممکن است اجتناب کرده اند بالا به همان اندازه پا روی هیکل خواهید کرد تأثیر می گذارد.

حالا اسپرسو شخصی را چگونه محدوده می کنید؟ چگونه متوجه می شوید کدام ممکن است اسپرسو استاندارد می نوشید هر دو اسپرسو تخصصی؟ تنها خوب راه برای درک این موضوع موجود است را انتخاب کنید و انتخاب کنید آن درک عمیق ساخت اسپرسو اجتناب کرده اند دانه به همان اندازه دم کردن است.

انبساط را انتخاب کنید و انتخاب کنید پردازش

همراه خود خوب دانه اسپرسو آغاز تبدیل می شود، شبیه به دانه ای کدام ممکن است اسپرسو خواهید کرد اجتناب کرده اند آن دم می تدریجی. ابتدا خوب دانه اسپرسو فرآوری نشده کاشته تبدیل می شود کدام ممکن است باید همراه خود بالاترین استاندارد باشد را انتخاب کنید و انتخاب کنید در زمان صحیح در محل قرارگیری صحیح برای ساخت اسپرسو همراه خود بالاترین استاندارد کاشته شود. ۲ گروه اسپرسو موجود است، Robusta را انتخاب کنید و انتخاب کنید Softer Arabica، با این حال انبساط آنها سرراست است. به طور معمول طیف گسترده ای از اسپرسو های تخصصی اجتناب کرده اند دانه های مرغوب عربیکا تهیه می شوند.

درخت اسپرسو بعد اجتناب کرده اند سه به همان اندازه ۴ سال اولین میوه های شخصی یعنی دانه های اسپرسو را می دهد کدام ممکن است قابل درو کردن است. به طور معمول، دانه های اسپرسو همراه خود چیدن انتخابی هر دو چیدن نواری همراه خود انگشت چیده می شوند. چیدن نواری فوری است، با این حال نکته اینجا است کدام ممکن است همه توت های چوب را همزمان بچینید. درو کردن انتخابی زمان‌برتر است، با این حال نتایج بیشتر است از ساده لوبیاهایی کدام ممکن است تقریباً رسیده هستند چیده می‌شوند را انتخاب کنید و انتخاب کنید لوبیا نپخته باقی می‌معادل.

پس اجتناب کرده اند مرحله چیدن، مرحله پردازش می آید. این کار باید در اسرع وقت انجام شود به همان اندازه اجتناب کرده اند فساد جلوگیری شود. سه فرآیند برای پردازش دانه های اسپرسو موجود است: مرطوب، نیمه را انتخاب کنید و انتخاب کنید خشک

در فرآیند خشک کردن، دانه های اسپرسو را در مرحله بزرگ تری زیر آفتاب خورشید چاپ شده می کنیم به همان اندازه خشک شوند. در فرآیند مرطوب، پالپ دانه های اسپرسو خارج تبدیل می شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجازه می دهیم دانه ها در مخازن تخمیر شوند. پس اجتناب کرده اند آن آنها را همراه خود آب می شوییم. این مهمترین مرحله پردازش است کدام ممکن است در آن اصولاً خطاها انجام تبدیل می شود. تخمیر را انتخاب کنید و انتخاب کنید شستشوی ضعیف باعث تحمیل سبک تلخ ناسالم در اسپرسو تبدیل می شود کدام ممکن است بعداً نمی توان آن را پاک کرد.

دانه های اسپرسو را بعد اجتناب کرده اند خشک شدن بر حسب وزن را انتخاب کنید و انتخاب کنید مقیاس کنار می کنیم. {در این} تکنیک تمام رنگ های ناسالم را انتخاب کنید و انتخاب کنید دانه های شکسته را بردن می کنیم. حیاتی است کدام ممکن است دانه های بی استاندارد را بردن کنید از اگر سبک تلخ را انتخاب کنید و انتخاب کنید سرکه ای به آن است اضافه کنید، ممکن است کل اسپرسو خواهید کرد را بی رنگ تدریجی. دانه‌های اسپرسو بی تجربه پس اجتناب کرده اند جداسازی در کیسه‌های سیزال هر دو جوت ذخیره می‌شوند به همان اندازه برای بو دادن کشتی شوند.

گوشت تفت داده شده

وقتی دانه‌های اسپرسو برای برشته شدن رسید، رنگ آن‌ها را نگاهی به می‌کنیم. چشنده کدام ممکن است به تماس گرفتن مسی نیز شناخته تبدیل می شود، اطلاعاتی با توجه به استاندارد حاضر می دهد. بلافاصله پس اجتناب کرده اند بازرسی بصری، برشته کردن، بو کردن، دم کردن، لپه زدن را انتخاب کنید و انتخاب کنید نگاهی به استاندارد انجام تبدیل می شود کدام ممکن است به نوبه شخصی توسط Cupper {برای شروع} بو دادن بقیه لوبیا تایید شده است.

ما لوبیا را در حدود ۲۳۰-۲۶۰ سطح سانتیگراد تفت می دهیم. ما حبوبات را در جاری تفت دادن نگه می داریم. روغن لوبیا در دمای خانه ۲۳۰ سطح خارج تبدیل می شود. رنگ دانه ها اجتناب کرده اند بی تجربه به اسپرسو ای تنظیم می تدریجی را انتخاب کنید و انتخاب کنید دانه های اسپرسو به بالاترین مرحله عطر می رسد. پس اجتناب کرده اند اتمام تکنیک، لوبیاها توسط هوا هر دو آب سرماخوردگی می شوند. اکنون می توان لوبیا را به مدت ۲-۳۰ روز دم کرد را انتخاب کنید و انتخاب کنید پس اجتناب کرده اند آن عطر آغاز به فرسوده شدن می تدریجی. اسپرسو تخصصی باکیفیت معمولاً حتی پس اجتناب کرده اند تحویل داد زمان معین سبک برتر دارد، با این حال اسپرسو استاندارد ناامیدکننده است.

آسیاب را انتخاب کنید و انتخاب کنید دم کردن

لوبیا را می توان به صورت مناسب هر دو آسیاب شده اجتناب کرده اند همین جا خریداری کرد. اگرچه دانه های آسیاب شده تمایز زیادی تحمیل می کنند، با این حال در کمترین زمان تمام سبک را برای خوب فنجان اسپرسو برتر استخراج می کنند. دانه ها را برای اسپرسو ریزتر دانش می کنیم را انتخاب کنید و انتخاب کنید برای دم کشیدن تمیز شده خشن نگه می داریم.

دم کردن اسپرسو معادل خوب تکنیک در آزمایشگاه شیمی است. خواهید کرد می توانید زمان بیشتری را صرف بررسی تکنیک کنید. همراه خود این جاری، {برای بسیاری} اجتناب کرده اند ما، پرداختن به قوانین اولین کافی است. حالا همراه خود دقت اسپرسو را همراه خود استفاده اجتناب کرده اند فرآیند دلخواه شخصی دم کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید جرعه ای بنوشید را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجتناب کرده اند بازدید تمدید شده دانه اسپرسو برتر احترام کنید.